Cherry Blossom Girl

vrijdag, september 08, 2006
Absurditeit en hilariteit met Wendy
Klassemadam Dina Tersago heeft zich laten verleiden door sekssymbool Wendy van Wanten. Op VTM kleedt blonde babe Dina het programma 'Wie wordt de man van Wendy?' in, dat de vrouwelijke lachspieren en mannelijke hormonen versterkt. Ben je mans genoeg, pak dan Wendy in ;-).

Leden van het zogenaamde sterke geslacht hadden de mogelijkheid zich te profileren als potentiële levensgezel van vrouwe Van Wanten. Een kans die je maar een keer krijgt, zowaar. Mannen van allerlei soorten pluimage waren vanavond meer dan bereid te paraderen, te fladderen en te bezwijken voor playgirl Wendy.

Jean Luc sneed zijn 'moustache' af als teken van liefde terwijl de 61-jarige Leon ging voor de moonwalk van Michael Jackson in combinatie met zeventig push-ups. Een snelle Eddy presenteerde zichzelf als 'het zout op de patatten' en een Sales Director of the Year verkocht zichzelf met eigen kunstmatige beroepstechnieken.

Mijn favoriet is absoluut gekend: manlief kuste nu al figuurlijk de smalle voetjes van de passionele en toch gevoelige Wendy, door liefkozend te vermelden dat hij haar gewillig zal volgen, steunen en onvoorwaardelijk lief zal hebben. Zijn dochters zien bovendien in Wendy de ideale stiefmama en in haar jongste zoontje het gedroomde speelkameraadje. De verliefde papa en Wendy hebben elkaar nog nooit in levenden lijve ontmoet. Hiep hoi.
posted by Cherry Blossom Girl @ 12:55 a.m.  
3 Comments:
  • At 5:00 p.m., Blogger Bad, Mean, Ugly said…

    Was dát de echte Wendy of een (ge)wassen stand-in?

     
  • At 5:20 p.m., Blogger Cherry Blossom Girl said…

    BM&U was duidelijk niet te vinden voor dat gepopel, gespring en gehuppel in die massa stoere mannen. Niet mans genoeg, of wat? :-) Wendy is waiting...

     
  • At 2:31 p.m., Blogger Sir Robin said…

    Ik heb het nog niet gezien, en ik weet ook niet of ik er meteen nood aan heb om haar zoektocht naar een man in detail te volgen.
    Als het maar een beetje leuke televisie oplevert, zeker?

     
Een reactie posten
<< Home
 

© 2006 Cherry Blossom Girl | Blogger Templates by Gecko & Fly.
No part of the content or the blog may be reproduced without permission.

 
 

Web This Blog
Eef, zonder meer
Name: Cherry Blossom Girl
Home: Limburg, Belgium
About Me: Altijd onderweg op het pad dat het leven is. Dromend en klaarwakker, eenvoudig en gecompliceerd, grommelend en genietend dans ik door de dagen...

See my complete profile

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Voor blog. Make your own badge here.


Verleden tot heden
Blogburen
Beestenboel